Поштоване колеге,
У сарадњи са научним часописом Frontiers in Psychology (IF: 2.990, CiteScore: 3.5), др Тамара Гајић, др Марко Петровић и др Џејмс Кенел, организују прикупљање научних радова у оквиру тематског броја под називом "Парадигме креирања новог окружења за кориснике туристичке индустрије током периода кризе и нестабилности у свету". Рок за слање радова је 10. април 2022. године, али су могућа одређена продужења овог рока.

Идеја је да се прикупе високо квалитетни радови од стране међународних експерата који ће се дотаћи питања из различитих перспектива, са главним циљем да се креира електронска књига.
Рукописи могу бити у различитим форматима, док се информације о типовима чланака које је могуће доставити доступан на веб-сајту издавача. Морамо наговестити да прихваћени чланци подлежу наплати издавачке таксе, али вас уверавамо да је уредништво спремно да преговара о алтернативним опцијама у ваше име.

За све додатне информације молимо да нас контактирате или редакцију часописа Frontiers на: .
Убрзо након тога можете очекивати званични одговор од стране часописа Frontiers.

Рок за слање абстракта: 11. децембар 2021.
Рок за слање радова: 10. април 2022.

Уредништво специјалног броја:
др Тамара Гајић, Географски институт "Јован Цвијић" САНУ, Београд, Србија
др Марко Петровић, Географски институт "Јован Цвијић" САНУ, Београд, Србија
др Џејмс Кенел, Универзитет у Гриничу, Лондон, Уједињено Краљевство

Датум објаве: 08.11.2021. године
Извор: https://www.frontiersin.org/research-topics/27691/the-paradigm-of-creating-a-new-environment-for-travel-industry-consumers-during-the-crisis-and-insta, , ,

Фотографије:

 

: